RUWBOUWWERKEN

Nieuwbouw of renoveren in de regio Ninove? Bij Ruwbouwwerken Ronsijn Bruno zit u goed voor alle ruwbouwwerken. Ons ervaren team doet er werkelijk alles aan om van uw project een succes te maken. We staan garant voor een onberispelijke oplevering en dit binnen de deadline en het vooropgestelde budget. Reken verder op een directe communicatie met de zaakvoerder. 

Een partner in ruwbouwwerken 

Wij zijn er zowel voor particulieren als bedrijven en werken ook nauw samen met architecten op het vlak van ruwbouwwerken. Daarbij gaan we te werk als een echte partner die meedenkt en oplossingen aanreikt. 

Wij hebben ruime ervaring met een brede waaier aan bouwprojecten en gaan geen uitdaging uit de weg. We volgen de nieuwste bouwtechnieken op de voet en ruwbouw heeft voor ons geen geheimen. 

Alle mogelijke stijlen in ruwbouw 

Nieuwbouw, renovatie of verbouwing? We kunnen alle bouwstijlen aan, luisteren naar uw wensen en zorgen voor ruwbouwwerken die tot in de puntjes verzorgd zijn. Een rijhuis, vrijstaande woning, villa of bedrijfsgebouw? Wij klaren de klus en werken daarbij indien gewenst nauw samen met uw architect. 

Wij staan garant van ruwbouwwerken van A tot Z, maar ook voor volgende specifieke ruwbouwwerken bent u bij ons aan het juiste adres: 

  • IJzervlechtwerk
  • Storten van betonplaat
  • Gieten van fundering
  • Uitvoeren van metselwerken en verlijmen
  • … 

Meer weten over onze dienstverlening? 

Wenst u een offerte op maat, zit u nog met vragen of heeft u een concreet project in de regio Ninove? Contacteer ons en we bekijken graag samen met u de mogelijkheden. Reken op een transparante, vrijblijvende en duidelijke offerte op maat!