AANBOUW

Uw wooncomfort verhogen met een extra aanbouw of nood aan wat meer ruimte? Wij zorgen voor een prachtige aanbouw die naadloos aansluit bij uw woning. In geen tijd breiden we uw bestaande woning uit, zorgen we voor extra vierkante meters en dit volledig volgens uw wensen en smaak. Wenst u een kwalitatieve aanbouw in de regio Ninove, dan staan we u graag met raad en daad bij. 

Aanbouw op maat

Wij garanderen maatwerk, waardoor u elke centimeter optimaal benut. Bovendien is een aanbouw een verstandige investering, want de waarde van uw woning gaat de hoogte in. Reken alvast op een aanbouw volgens de regels van de kunst. Een toekomstgerichte investering waar u heel wat plezier aan beleeft.

Modern of klassiek, badkamer, keuken of bijkomende woonruimte? De keuze is aan u. Wij passen ons aan uw wensen aan. U bepaalt de stijl, de noden en het budget. Onze ervaren experts gaan vervolgens aan de slag om een droom van een aanbouw te realiseren. 

Meer weten over onze dienstverlening? 

Wenst u een offerte op maat, zit u nog met vragen of heeft u een concreet project in de regio Ninove? Contacteer ons en we bekijken graag samen met u de mogelijkheden. Reken op een transparante, vrijblijvende en duidelijke offerte op maat!