Timmerwerken voor uw dak en in ieder gebouw!

Daktimmerwerken: Hout ademt luxe en stijl

Voor daktimmerwerken in Ninove biedt Ronsijn Bruno u topkwaliteit in houten constructies in uw woning of bedrijfsgebouw. Hout ademt luxe en stijl. Dankzij de vorm, kleur, sterkte en warmte is het één van de meest flexibele grondstoffen die de natuur biedt. Er bestaat een geschikte houtsoort voor elke toepassing.

Van dakconstructies tot wanden

Al het timmerwerk getuigt van stevigheid en kwaliteit. Ronsijn Bruno is vooral gespecialiseerd in daktimmerwerken, maar u kan natuurlijk ook terecht voor onder andere het plaatsen van houten wanden. Alles wordt tot op de millimeter correct uitgevoerd. Er wordt steeds ter plaatse gekeken en de tijd genomen om alle nodige berekeningen uit te voeren.

Persoonlijk advies

Indien u dit wenst, wordt ook professioneel advies en tips gegeven over de hout- of stijlkeuze. Nadien wordt het hout in het atelier bewerkt tot een kwalitatief hoogstaand product en wordt het met uiterste precisie geplaatst.

Neem contact op

Alle realisaties verraden een hoge afwerkingsgraad die u hopelijk overtuigt om een beroep te doen op Ronsijn Bruno uit Ninove. Heeft u vragen over de timmerwerken of wenst u een offerte aan te vragen? Neem dan contact op via de diverse kanalen.

Clikc+